Motopilgrim muutti

tämä on nyt vähän nörttipuhetta, mutta päästellään ulos, kun on tullakseen.. meni kardaanin suojuskumi ja varmaan parit sytytystulpat nenään, kun rapian vuoden käyttämäni palvelu näiden sivujen wp:n alla, osoitteessa osoite.com oli taas asennossa solmu.

Nyt oikein tanakasti.

Umpisolmussa.

Ja oli muuten osannut mennä siihen solmuun ihan itse kahden sisältöpäivityksen välissä, eli kun tukisähköpostin jannu ehdotti, että olisin itse syy solmuun muuttamalla wp:n asetuksia/teemoja/plugareita, niin jotenkin totesin elämän olevan ihan liian lyhyt moiseen pelleilyyn. Minulla on jo vanha ranskalainen auto kiusanani. Mitenkä olisin edes voinut vaikuttaa ettei palveluun pääse tunnuksilla kiinni?

Ei pääse sivuston hallintaan, tai ftp:llä kiinni, eikä tietokantaan… Paitsi kauhealla yrittämisellä ja väännöllä, eli sain tehtyä tietokannasta varmuskopion siirtoa varten ja ladattua upatut matskut talteen, kun yhteys suostui syntymään riittävän pitkäksi aikaa.

En voi vuoden kokemuksella suositella mihinkään kriittiseen sivutilan tarpeeseen. ei vaan pelaa, niinkuin kunnollisen palvelun pitäisi.

Niinpä motopilgrim.fi siirtyi että heilahti uuteen kotiin, Kuopioon, hostaan.fi- servereille. Siinä sivussa vuosihinta tipahti päälle 20€, eli bensarahaa säästyy liki tankillinen. Mikä on ihan kivaa.

Pistetään nyt se www.hostaan.fi linkki vielä tähän. En saa siitä linkistä lippiksiä, tarroja, rahaa, tai mitään muuta hyvää.

Kehunpa vaan toimivaa settiä.

Hyvä palvelua on muuten yllättävän helppo kehua.

Tukiviestiin vastataan nopsaan ja asiantuntevalla otteella, kokemuksen mukaan kelloon pahemmin katselematta.

Ennestään siellä pyörii jo yksi toinen ylläpitämäni wp-saitti, eli www.joemopa.fi joka on Joensuun moottoripajan tuki ry:n sivusto.

Kannattaa muuten tsekata sekin. (vinkki)