Skip to content

Kesäreissu 2020

Täläinenkin on ehditty tekemään, vaikka korona ja rahapula rajoittavat. Tai se rahapula johtuu siitä koronasta, sillä se vei työt tehokkaasti piiloon ja korjausliikkeet auttoivat hetkisen ja haettuja avustuksia ei saanut, vaikka kaikkia tuli kokeiltua.

No siitä huolimatta: kamerapuolelle tuli hankittua pari Sonyn vanhempaa, eli halpaa, action kameraa ja niiden avulla on tämä tuosta alta aukeava matkakertomus kasattu.

Reissun reitti lähti pohjois-karjalasta ja päätepisteenä oli Hanko, tosin majoitukset oli tällä kertaa hoidettu ns tukikohtaperiaatteella, eli Kauniaisista löytyi vapaata majoituskapasiteettia ja sieltä käsin oli helppo suunnistella pitkin uuttamaata. Teemana oli, ettei mennä tutuille, tai sukulaisiin – ihan vaan oltiin kahelleen, koska kerrankin voitiin.

Mutta siis se video, rapian kymmenminuuttinen pätkä reissukuvaa kesältä 2020, osa 1. Kakkososa tulossa. Kannattaa tilata kanava, niin ei missaa stooria.

Published inMatkakuvausVlog