Skip to content

Nopsa tiistaiajelu

Tiistai, tuo maanantain jälkeinen tyhjäkäyntipäivä. Postia ei tule lootaan ja muutenkin kaikki asiat tapahtuvat vasta keskiviikosta alkaen, eli onko parempaa syytä loikata pyörien päälle ja karauttaa baanalle?

Samalla pääsi testaamaan uutta Sonyn kypäräkameraa, jossa on ominaisuuksia ym ym enemmän, kuin äkkiseltään arvaisikaan tarvitsevansa. Kaukosäädin taitaa olal tarpeellisin lisäke. Tosin ei ole mikään teknologisesti ajatellen huippu-uusi, mutta silti käyttämätön ja lahjaksi saatu. Sillä tämä nyt on enimmäkseen kuvailtu ja jälki kestää tarkastelun.


Ajokohde oli siis Heinäveden Valamo ja siellä tarkemmin sanoen hitu myöhäinen lounas ravintola Trapetsassa.

Joka hyvän ruuan päälle ymmärtää, piipahtaa siellä varmasti toisenkin kerran. Ravintola on vielä elokuun ajan seitsemään asti auki, täydellä kattauksella.

Published inYleinen